MAX

Ben je nog op zoek naar een leuk Sinterklaas- of kerstgeschenk voor een stoere knaap? Met MAX bezorg jij je kleine gegarandeerd keiveel DIY-plezier!



In het MAX-pakketje van TODIY! vind je alle benodigdheden voor een trendy houtfiguurzaagproject. Naast de handleiding, vind je in dit pakket een figuurzaag met 4 zaagblaadjes, een tafelklem met zaagplankje en twee triplexplaten van 20 x 30 cm. Je vindt er ook 4 sjablonen in: één dennenboom en drie knappe pooldieren (ijsbeer, poolvos, eland), geheel in Scandinavische stijl. 


De handleiding op zich is duidelijk, maar op de site vind je ook een verwijzing naar een helder Youtube-filmpje (niet van mezelf). Voor wie graag real life ziet hoe je het figuurzagen aanpakt, zou ik zeker aanraden dit even te bekijken! Alleszins geen angst: ik testte dit pakket uit op de 9-jarige zoon van een vriendin en die deed het fantastisch! Het pakket is overigens niet enkel voor kinderen: op de Vitrine verkocht ik het aan een héél enthousiaste veertiger met nostalgie.

Je kunt naast het totaalpakket ook extra zaagblaadjes of triplexplaten bestellen voor als je helemaal de smaak te pakken hebt. Bovendien vind je op de Pinterest-pagina van TODIY! tal van ideeën die je kunt uitwerken!

Heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen via het contactformulier op de webshop of via mail op hello@todiy.be.

Veel plezier met MAX!

Anke

Reacties

Populaire posts